مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: سقف تعهدات بیمه مکمل درمان بازنشستگان تحت پوشش این صندوق همه ساله ۱۰ تا ۱۴ درصد افزایش می یابد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، جمشید تقی زاده اظهار داشت: سقف تعهدات بیمه تکمیلی بازنشستگان همه ساله حدود ۱۰ تا ۱۴ درصد افزایش دارد؛ ضمن اینکه بعضی از خدمات براساس نیاز و نظر بازنشستگان عزیز، به بسته خدماتی بیمه تکمیلی آن سال اضافه میشود.
تقی زاده با اشاره به اینکه بر اساس ارزیابیهای میدانی و جلسات مشترک با نمایندگان بازنشستگان، میزان رضایتمندی آنها، همه ساله از خدمات بیمه مکمل درمان افزایش داشته است، گفت: بیشتر گلایه ها و مشکلات مرتبط با بیمه تکمیلی، درباره افزایش زیاد تعرفه درمانی، اختلاف هزینه های بخش دولتی و خصوصی و عدم انعقاد قرارداد مراکز دولتی با بیمه تکمیلی است که از اختیارات و عهده صندوق بازنشستگی کشوری خارج است.
وی تاکید کرد: به همین دلیل نیز این صندوق تلاش کرده تا علاوه بر افزایش سالانه سقف تعهدات اساسی در بسته های خدماتی، به بیش از ۳۲ هزار نفر از بیماران صعب العلاج بدون سقف تعهد، خدمات ارائه کند. ضمن اینکه بعضی از بیماری هایی که در جمعیت سالمندی شیوع دارد مانند پارکیسون و ... با همین عنوان تحت پوشش قرار گرفته است.
تقی زاده با یادآوری و تاکید بر اینکه از سال ۹۴ منابع دولتی بیمه تکمیلی به طور کامل قطع شده است، گفت: در حال حاضر، سهم بیمه تکمیلی از دو حوزه یعنی بازنشستگان و منابع حاصل از سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی کشوری یعنی سودآوری شرکت های تابعه تامین می شود.
وی با اشاره به تصمیمات و برنامه ریزی های انجام شده برای اصلاح و تعریف بسته جدید بیمه ای در صندوق بازنشستگی کشوری، گفت: در چندماه اخیر اقدامات اساسی برای کاهش زمان انتظار دریافت هزینه ها و حذف تشریفات اداری به منظور جلوگیری از مراجعات حضوری و مکرر بازنشستگان عزیز و مکانیزه و الکترونیکی کردن تمامی امور مرتبط برای این عزیزان فرهیخته در دستور کار قرار گرفته است که در صورت به نتیجه رسیدن، اطلاع رسانی خواهد شد.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری همچنین گفت: ایجاد ارتباط مستمر و آنلاین با بیماران و راهنمایی و ارائه مشاوره قبل از درمان از دیگر اقداماتی است که به زودی اعلام می شود.
|